wonderful-stories
Menü

Te vagy a végztetem

 1. fejezet: Trenton Hauser
 2. fejezet: Egy igazi Vadmacska
 3. fejezet: A feltétel
 4. fejezet: Hatalomvágy
 5. fejezet: Az élet nagy kincs
 6. fejezet: Kikapcsolva
 7. fejezet: Clara
 8. fejezet: A valódi én
 9. fejezet: Egy kicsi régi Faustina
 10. fejezet: Marcus
 11. fejezet: Se veled, se nélküled
 12. fejezet: A lehetőség
 13. fejezet: Meg kell tudnom
 
Te vagy a végzetem

A történet egy Fausztina nevű lányról szól, aki hátra szeretné hagyni a múltját, és Montgomeriben kezd új életet, ám ez nem megy zökkenő mentesen, mert beköszönt a szerelem. Trenton nem mondható egy talpig tökéletes fiúnak. Nem is sejtik, hogy Fausztina egykori énje és Trent élete nagyon is hasonló. Vajon ez a hasonlóság összehozza őket, vagy végleg elszakítja?

A történet az eltitkolt érzésekről, szerelemről, bánatról, boldogságról, hazugságból, és egy srác macsóságáról szól.

 
Chat

Kedves Látogató! Az oldal témája a történet írás, ezért lesznek olvasók akiknek tetszeni fog, amit olvas és lesznek akiknek nem. A konfliktusok elkerülése érdekében, kérlek kultúráltan fogalmazd meg a véleményedet. Köszönöm. 
Partnerek

Rendezett, szép, tartalmas lapok jelentkezését várom. Elvárás, hogy a partnerem is képpel rakjon ki.

NÉV NÉV NÉV NÉV NÉVNÉV NÉV NÉV NÉV NÉV

Ide bárki kikerülhet. Szívesen fogadok mindenkit. Elvárás, hogy "Wonderful Stories" vagy "Te  Vagy A Végzetem" névvel rakjon ki (mivel most ez a történet van folyamatban), és ne azzal, hogy Writer. Köszönöm.

Sophie V Kösem Bongartz Davina Patsy
TE? TE? TE? TE? TE?

 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.10.12. 22:11
2017.06.07. 20:42
2017.06.05. 20:03
2017.06.03. 23:02
2017.06.03. 02:23
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

INFORMÁCIÓK

Kedves Látogató!

Az oldalon található történetek fejeztei után bárki, regisztráció nélkül írhat véleményt, vagy amit amit szeretne. A chaten szintén van esélyed a véleményeid közlésére, valamint a társalgásra és a csere kérésekre.

Köszönetet szeretnék mondani Lindának, amiért használhatom ezt a csodálatos CSS kódot. A fejléc az saját készítésű, a rajta megjelenített elemek kötődnek a történethez is. 

Nyitás időpontja: 2017. 06. 02. - 21:00

Számláló
Indulás: 2017-06-02
 
Marcus

     Eléggé sajognak a lábaim a tegnap esti több órás séta miatt, sőt mi több az elmúlt napok több órás sétái miatt, amiket természetesen magas sarkúban tettem meg. Az ablakon beszűrődő fény nagyon idegesítette a szemem ezért az ágy külső oldalára fordultam. Már is jobb volt, éppen kezdtem belemerülni az újabb álmaimba, amikor valaki az arcomhoz ért. Ezzel egy időben, rutinszerűen csaptam magam elé, azt sem figyelve, hogy ki az vagy mit akar. Az évek alatt egyfajta önvédelmi ösztön erősödött fel bennem. Amikor kinyitottam a szemem és felugrottam az ágyból Trent fájdalmas arckifejezésével találtam magam szembe.

-          Atyaég.. nem értem, hogy ezekbe az ütésekbe Clara miért nem halt bele… - viccelődött és az orrát próbálta fogdosni, hátha kevésbé fáj majd az ütés helye, de nem nagyon akart összejönni neki.

     Önkéntelenül is nevetnem kellett a helyzeten. Nagyon tetszett az arckifejezése, és az egész helyzet nagyon mulattatott.

-          Ne haragudj. De, tudod, nem kellene így berontani egy másik szobába. Mi van, ha éppen szexelek valakivel, vagy meztelen vagyok? Erre sosem gondoltál?

-          Elsőnek is, az utóbbi elég jól hangzik, még ha utána újra el is töröd az orromat, de az előbbit ajánlom, hogy ne tedd meg.

     Mi? Most komolyan? Újra itt tartok egy sráccal, hogy fenyegetően szól hozzám? Ki a francnak képzeli magát? Végül is nem a pasim, semmi köze hozzá… vagy még is? Óh, jézusom. Az este. Hogy én mekkora egy hülye vagyok. Konkrétan szerelmet vallottam neki azzal a csókkal. Nos így már érthető.

-          Oké, jogos. - törődtem bele egyszerűen a dolgokba.

    Miközben én még mindig az ágy félén álltam, közelebb sétált hozzám, és óvatosan, mint aki fél, hogy mi fog történni megfogta a kezeimet.

-          Eljössz ma a meccsemre? Sokat jelentene, ha egy profi elemezne ki utána.

-          Micsoda? – nevettem el magamat és elengedtem kezeit és a nyaka köré fontam a karomat. - Én, mint profi? Hát jó, legyen. Elmegyek veled.

     Az a mosoly, ami az arcán volt feledhetetlen. Boldogsággal töltötte el, hogy én is ott leszek. Nem tudom, hogy mikor örült utoljára valaki ennyire nekem. Trent tényleg jó ember volt.

     Lassan közelebb húzott magához, és lágy csókot hintett ajkaimra. A tegnap estihez képest, kevésbé volt szenvedélyes, de jóleső csók volt. A kis romantikus pillanatunkat Amber zavarta meg.

-          Szabad megtudnom, hogy őhm, hát … Mit csináltok?

-          Csak eljön a meccsemre. - válaszolt helyettem Trent a hugának.

-          Na jó skacok, tudom, hogy ez mit jelent, de kérlek ne az én ágyamon csináljátok. Vagy Tina, szeretnél ugyan abban az ágyban szexelni, mint amiben a tesód?

-          Őhm.. Nem mi nem .. nem csinálunk ilyesmit.. – kár volt a mentegetőzés.. ez mindenkinek ciki pillanat volt - Inkább felöltözöm.

 

     Ahogy közeledett az este annál jobban izgultam a meccs miatt. Mintha csak én mentem volna megküzdeni valaki ellen. Az elhagyatott régi tornateremet már legalább 200-an megtöltötték, mire odaértünk. Ez még jobban izgatottá tett, egy részt, a versenyszellem, más részt, tudom, hogy mik történnek az ilyen versenyeken és féltettem Trentet. Gondolataimból egy másik embernek ütközve zökkentem ki.

-          Oh, sajnálom, hogy.. Ez hihetetlen. Clara?

-          Végzetes Csapás.. azaz Végzetes Vesztes most már.. Mit keresel Te itt? Várj ne.. kitalálom – nevetett egyet és úgy tett, mint aki gondolkozik. – Csak nem visszavágót akarsz? Jajj drágám, nem akarom ennél is jobban tönkretenni a pofikádat.

-          Viszlát Clara. – nem akartam vele foglalkozni. Megígértem Trentnek, hogy megpróbálom kerülni a verekedést, és nem hagyhattam, hogy ez a nőszemély kihozzon a sodromból. De, ami ezután mondott, arra sarkallt, hogy szétverjem a fejét abban a percben.

-          Az apád szégyellne Téged. A szerencséje már a múlté. Egy Végzetes Vesztes vagy Drága Faust.

     Azonnal visszafordultam és azzal a lendülettel, egy hatalmasat bevertem Claranak. Még sosem harcoltam kesztyű nélkül, és ezt meglehetősen éreztük mind a ketten. Mosolyogva letörölte a vért a szájáról és viszonozni akarta az előbbi ütésemet, de ekkor Trent hátrébb lökte őt.

-          Higgadj le kiscsaj.

-          Trent, meg tudom oldani, oké?

-          Na, mi van? Már testőröd is van? Ennyire megijedtél a múltkor? – szurkálódott velem Clara, de Trent esélyt sem adott arra, hogy ezt lereagáljam.

-          Kopj le, és nem akarlak még egyszer a közelében látni, megértettük egymást?

-          Természetesen Macsókám. –Clara egy puszit küldött neki és ott hagyott minket.

-          Kérhetek Tőled valamit? Legközelebb ne szólj közbe. Köszönöm.

     Nagyon nem tetszett neki, ami kértem, de inkább nem firtatta, csak folytattuk az utunkat a ring felé, ahol már felsorakoztak a versenyzők, és a versenyt irányító Cris is, aki már neki is látott a szabályok ismertetéséhez, ami körülbelül annyit jelentett, hogy ne öljétek meg egymást gyerekek. A versenyzők tábora ma is vegyes volt. Nők és férfiak egyaránt, de természetesen mindenki a saját nemével vívta meg a harcát.  Több ismerős arcot láttam közözzük. Az egyikük, Trent motoros haverja volt, azt hiszem All. A másik ismerős arcot nem akartam látni, de komolyan nem. Nem hiszem el, hogy mindig ez történik velem mostanában. Hogy a múltam kísért. Itt volt Ő is. Akivel kényszerből kellett lennem, és aki egyáltalán nem veszélytelen a ringben.  Marcus, az exem. Talán el kellett volna mondanom Trentnek, de nem akartam, hogy aggódjon, vagy bármi olyat tegyen, ami miatt börtönbe kerülne. Eléggé rizikósak halálesetek nélkül is az ilyen illegális versenyek. Nincs szüksége, most erre.

-          Hölgyeim és Uraim, kedves mindenki, aki hozta a pénzét, hogy fogadhasson, engedjétek meg, hogy ismertessem az első páros nevét, aki egymásnak esik itt ma este. – Cris nagyon élvezte, hogy dirigálhat, és forgathatta a pénzt. Bizonyára nagy summákra tesz szert a versenyeken. – Marcus és All. Ami azt jelenti, hogy a győztessel a mi fantasztikus Trentünk mérheti össze az erejét. Rajta emberek! Tegyék meg a tétjeiket.

 

     A meccs, szokásos módon kezdődött. Elkezdtek körözni a srácok a mesterségesen kialakított kör alakú ringben, és pár másodperc múlva All bevitte az első ütését. Marcust nagyon meglepte ez a lépés, de nem ijedt meg hamar viszonozta az ütést, és nem is gyengén. Féltem, amikor Trentet, All helyére képzeltem.

-          Nem könnyű vele, Trent.

-          Csak nem aggódsz?

-          Csak légy óvatos, és figyeld a mozgását, oké?

-          Oké, Bajnok. – elmosolyodott és tovább figyelte a mérkőzést.

     Még körülbelül 5 percen keresztül ütötték egymást Allal, amikor Marcus bevitte az utolsó ütését, és ezzel megnyerte a versenyt. Trent megmozgatta kicsit a nyakát és a vállát, utána rögtön menni is akart, de megfogtam a kezét és lábujjhegyre állva megcsókoltam, bíztatás képen.

-          Ügyesen.

     Nem válaszolt, csak viszonozta a csókomat és már a ringben is találta magát. Most először láttam Trenton meccsét teljes egészében. A mozdulatai és ütései, nagyon megleptek, kellemeset csalódtam. Sokkal jobban féltettem őt, mint azt valójában kellett. Folyamatosan ostromolta Marcus fejét, és ez nagyon tetszett. Ám, ekkor jött a fordulat. Marcus nagyot lökött Trenten ezért a tömegnek esett. Marcus kihasználta Trent zavarodottságát és óriási erőkkel kezdte ütni a fejét és a gyomrát. A szívem összeszorult a látványtól. A következő ütés egy hatalmas bal horog volt a fejére, amibe beleszédült Trent és egyenesen elém esett. Tennem kellett valamit. Nem hagyhattam, hogy péppé verje. Lehajoltam hozzá és megpróbáltam segíteni neki.

-          Figyelj, jól figyelj!  Felállsz, elkezdted ütni a hasát amennyire csak bírod, majd felkapod, a hátára veted és egy hatalmas jobb horoggal kiütöd, Oké?

-          Mi? – Trent nem nagyon értette, hogy miért csinálom ezt.

    Felállt és csak tovább folytatták az előző cicaharcot. Trent bevitt néhány ütést és Marcus is. A mérleg Trentről Marcusra majd Marcusról Trent felé hajlott, túlságosan azonos volt az erejük.  De ekkor egy hatalmas ütéssel Felszakította Marcus szemöldökét.  Amire rögtön meghátrált és a lecsorduló vérre figyelt. Eljött az idő, ha most nem használja ki, akkor soha sem fogja megnyerni ezt a meccset.

-          Trent! Most! Csináld már!!!- üvöltöttem  neki, mire elkezdte Marcus leépítését, és bevitte a végső  ütést.

     A tömeg nagy része ujjongott, valószínűleg, mert a megfelelő emberre tették fel a pénzüket, de jó páran fújjoltak is. Trent felém sétált én pedig az ölébe ugrottam örömömben

-          Ugye tudod, hogy sok pénzt nyertél ma, és ezt nekem köszönheted?

-          Tiéd lehet az egész, Én, már megnyertem a legnagyobb ajándékot. Téged.

-          Ez nem volt semmi haver. – szólalt meg mögöttünk Marcus, ezért megfordultunk és letett az öléből.

-          Kösz, te sem voltál rossz. – Trenton kezet nyújtott neki.

-          Hol tanultad ezt a technikát? Ilyesmit az itteni srácoktól nem láttam még, már pedig én sok helyen bunyózok.

-          Tőle. - mutatott felém Trent. Hát ez nagyszerű, itt balhé lesz, ezt már most érzem.

-          Faustina?! Te mi a francot keresel itt?

-          Mondd csak, te minden ellenfelemet ismered? – Nézett rám érdeklődő pillantással Trent. – És ő is bátyád?

-          Neem, Ő más Trent. Nem vagyunk rokonok.

-          A pasija vagyok haver.

-          Az ex pasim vagy Marcus. Érthető?

-          Nem emlékszem rá, hogy szakítottunk volna. Azt ne mondd, hogy most ezzel a majommal nyomulsz.

-          Elsőnek is Ő nem majom, hanem a barátom. Másodszor, valójában, mi soha sem jártunk, csak lefeküdtem veled, mert muszáj volt.

-          Vá.. várj csak.. hogy mi?? – kínkeserves nevetésbe kezdett Trent, de leginkább a dühe vezette ide.  – Ezt már nem hiszem el.

-          Gyerünk, most haza jössz velem és elbeszélgetünk.. Cicám.- az utóbbi szavát undorral és nyomatékosítva közölte, és karon ragadott, de Trent lelökte rólam.

-          Trent, ezt most tényleg én akarom intézni. Adj nekem pár percet oké? Kimegyünk a terem mellé és megbeszéljük.

-          Oké, de végig figyelni fogok.

     A tömeg még maradt, hogy a női versenyzőket is megnézzék, de mi kimentünk a friss levegőre, hogy megvitassuk, ezt a felettébb kellemetlen helyzetet.  Erősnek tűntem. De valójában féltem, mint ahogyan korábban. Féltem őt elhagyni. Hiába voltam bunyós, Ő még is csak sokkal erősebb volt nálam.

-          Mi ez a szarság Tina? Hónapokkal ezelőtt leléptél faképnél hagytál engem és az apádat is és mindenkit. Erre most, itt talállak egy másik majommal. Ugye nem gondolod, hogy maradhatsz?

-          Marcus, értsd meg, hogy vége. Nem szerettelek és soha nem is foglak. Most Montgomeryben élek, és itt is fogok maradni, lezártam a múltam, nem akarok… - de nem hagyta, hogy befejezzem a mondatomat a kezei közé fogta az arcomat és a szemembe ordított.

-          Hát nem érted? Én, szeretlek! Mindennél jobban. Mindent megadtam Neked Faustina, és így hálálod meg?

-          Engedj el Marcus.

-          A francba is, kussolj.- és pofon vágott.

     Talán vártam is, hogy megtegye, hogy végre, visszaadhassam neki azt a fájdalmat, amit ő adott, elkaptam az újra felém nyúló kezét és hátracsavarva a karját a földre löktem és a hátára tapostam.

-          Soha többé nem érhetsz hozzám. Már nem vagyok a régi Faustina, aki behódol neked.  Megértetted?- elengedtem a karját és elindultam vissza Trenthez. Számomra ezennel vége, minden, ami hozzá köthető.  De, természetesen nem bírta, ki, hogy feltápászkodása közepette ne szóljon még utánam.

-          Úgy is megtalállak ribanc. És újra szeretni fogsz engem.

     Elmosolyodtam és visszasétáltam hozzá.

-          SOHA. – hogy nyomatékosítsam ezt, a térdemmel az állába rúgtam. 

Még nincs hozzászólás.
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!